Money Jars

4 Aug 2013

Jessica Girls Generation Ada Kembar , Nama Dia Shim Yura

Just Ms. Saranghae 0 comments Links to this post
google google cerita best, hari ni terbaca cerita seorang gadis yang bijak terpaksa mentransformkan dirinya menjadi cantik gara2 dihina dan dikutuk kaw kaw ... sadis!


shim yura, berasal immigrant US yang berasal dari korea, membuat pembedahan plastik setelah terpilih di dalam rancangan LET ME IN 3 ...

dipetik dari sini, gadis ini seorang yang bijak namun selalu dikutuk, dan resumenya ditolak gara2 kurang menawan!

Shim Yura, an immigrant to the U.S., was described to be an extremely intelligent woman who had once received acceptance letters from prestigious Ivy League universities including Harvard, Princeton, and Columbia. She majored in marketing from the college of her choice. Despite her brilliance, she described her life to be one of suffering and tragedy due to her ugly features.

bias nya ! tapi biasalah kan dunia oh dunia, asyik nak yang lawa jer .. hah! ambik korang, now dia dah lawa giler, ala2 Jessica Girls Generation kan ... mesti naik saham Shim Yura lepas ni ... boleh jadi artist kan kan .... thanks to the plastic surgery technology ... 

korang pernah tak kena kutuk kaw kaw just because korang not soooo beautiful????? 

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

A (12) Air Asia (1) Aku (2) B (11) C (4) D (7) Duit (2) E (7) Erich Fromm (1) F (7) G (4) Giveaway (1) H (8) Happy hour (1) Horrible (1) Islam (3) J (12) Jang Keun Suk (2) Jenaka (1) Jimat (1) K (2) Kawin (3) Kembung Perut (1) Kepercayaan (1) Kerja Bodoh (2) Korea (1) L (8) Lee Seung Gi (1) Love (1) M (4) mr.Handsome (1) Mulut Celupar (1) O (1) P (3) Parenting (5) Pregnant (2) Proverbs (2) Q (1) R (5) Ragam Manusia (1) S (7) Suka Hati Aku La (16) T (5) Tempat Menarik (1) Tips (2) Travel (1) Tutorial (2) U (2) V (6) W (8) Wanita (1) Wordless Wednesday (1) Y (1) z (1)
 

Lazy Dizzy Me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting